Mix faina cu proteina scazuta pentru Paine, Pizza, Paste si Prajituri

Mix faina cu proteina scazuta pentru Paine, Pizza, Paste si Prajituri

Pentru Pâine, Pizza, Paste şi prăjituri
fără gluten, fără lapte, cu proteină scăzută (PKU)
Ingrediente: amidon de porumb, zahăr, fibre de psyliu, fibre de cicoare (inulină), agent de îngroşare: gumă de guar, E464.
Mod de preparare: Pâine : 500g făină ,500g apă de 37°C, 25g drojdie proaspătă, 50g unt sau ulei, 12g sare. Dizolvăm drojdia în apă călduţă şi adăugăm restul ingredientelor. Frământăm până când obţinem un aluat omogen. Punem puţină făină pe mâini şi formăm pâinea sau chiflele şi lăsăm 35 de minute la dospit. Coacem timp de 35 de minute în cuptor preîncălzit la 220°C .
Valori Nutriţionale (analiză per 100ml): Valoare energetică 1391 kj / 328 kcal, proteine 0,5; carbohidraţi 80,0 g; zahăr 3,2g; grăsimi 0,7 g; grăsimi saturate <0,2 g; fibre alimentare 6,0 g; sodiu 0,005g. Mai multe detalii